Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: taxibedrijven

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Onverzekerbare Vreemdelingen Taxivervoer
Publicatiedatum: 18 augustus 2020
Sluitingsdatum: 28 september 2020 10:00

Deze aanbesteding betreft het Taxivervoer van Onverzekerbare Vreemdelingen binnen Nederland, van en naar de zorgverlener. Door de vervoerder gemaakte kosten voor het Taxivervoer van Onverzekerbare Vreemdelingen vallen onder de regeling Onverzekerbare Vreemdelingen. Het CAK (uitvoerder van de regeling) vergoedt de gederfde inkomsten aan de vervoerder.

Binnen de scope van deze aanbesteding valt:
- Onverzekerbare Vreemdelingen Taxivervoer, van en naar een zorgverlener;
- Landelijke dekking;
- Taxi’s (auto of bus) en ook gehandicaptenvervoer;

De afgelopen jaren zijn er per maand gemiddeld 200 retourritten afgenomen. Het CAK verwacht dat het gemiddelde aantal retourritten de komende jaren gelijk zal. De afgelopen vier jaar is er gemiddeld € 200.000,- per jaar uitgegeven aan OVTV. Het CAK verwacht hierin de komende jaren weinig fluctuatie.

De raamovereenkomst die het CAK wil sluiten heeft een looptijd van twee jaar en gaat in op 1 januari 2021, tweemaal een optie tot verlengen met twaalf maanden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten