Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: studenten voor geografische dataverwerking

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Studentenpool voor geografische dataverwerking
Publicatiedatum: 30 juni 2020
Sluitingsdatum: 24 augustus 2020 11:00

Deze aanbesteding betreft het vullen van de zogenaamde ‘studentenpool’ van de afdelingen Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH), Beheer Openbare Ruimte en Gebouwen (BORG), Domstad IT en andere afdelingen die deze extra inzet nodig hebben. Deze pool wordt doorgaans vervuld door Hoger Technische Onderwijs (of vergelijkbaar) studenten die daarmee een flexibele schil vormen rond de medewerkers die zich bezig houden met het digitaal en administratief verwerken van tekeningen m.b.t. de openbare ruimte in Utrecht. De werkzaamheden betreffen geografische dataverwerking. Met andere woorden het digitaal verwerken van gegevens over de openbare ruimte in de kaart, bijvoorbeeld CAD tekenen/ BIM modelleren en administratief. 

De gemeente is voornemens om aan één inschrijver de opdracht te gunnen. De omvang van de gevraagde dienstverlening bedraagt ca. 9.000 uur per jaar. De looptijd is 48 maanden, met een eenzijdige optie voor de gemeente om de overeenkomst twee keer met een jaar te verlengen. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten