Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: straatcoaches gemeente Venlo

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inzet straatcoaches (Venlo)
Publicatiedatum: 26 juni 2019
Sluitingsdatum: 12 augustus 2019 10:00

De gemeente Venlo is op zoek naar straatcoaches voor jongeren tot en met 23 jaar. Zowel signalering als het versterken van de gemeentelijke regie horen bij de taken van u als dienstverlener. Het uiteindelijke doel is het voorkomen, verminderen en bestrijden van overlast onder de Venloose jongeren.

Heeft u er vertrouwen in dat u jeugdoverlast kunt bestrijden met een wijkgerichte en preventieve aanpak? De opdracht loopt minimaal 2 en maximaal 4 jaar. Levert u de jeugdcoaches voor de straten van Venlo? Dan helpen wij u deze opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen