Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: sociaal ondernemer wijkrestaurants

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Sociaal ondernemer wijkrestaurants
Publicatiedatum: 1 oktober 2019
Sluitingsdatum: 18 december 2019 11:00

De gemeente Zoetermeer zoekt gedreven ondernemers om twee wijkrestaurants financieel dekkend te maken. Restaurants De Leyens en Meerzicht zijn populair en zelfs onmisbaar voor de doelgroep, maar het lukt ze tot nog toe niet om financieel onafhankelijk te opereren. Met deze subsidietender zoekt de gemeente de innovatieve ideeën van ervaren ondernemers.

De gemeente selecteert 1 ondernemer met het beste idee; deze krijgt een subsidie om de komende drie jaar te werken aan een gezonde bedrijfsvoering. De bedoeling is dat de restaurants in 2023 op eigen benen kunnen staan.

Jeuken uw vingers bij het lezen van deze uitdaging? Geef dan vóór 15 oktober uw interesse aan en dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek. 

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen