Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: schuldhulpverleners gemeente Utrecht

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Schuldhulpverleners (Gemeente Utrecht)
Publicatiedatum: 20 mei 2019
Sluitingsdatum: 1 juli 2019 11:00
Opdrachtwaarde: € 22.500.000

De gemeente Utrecht kent een kwetsbare doelgroep die kampt met complexe problematiek. Van verslaving tot psychiatrische problematiek of  verstandelijke beperkingen: verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat de zelfstandigheid van deze mensen in het gedrang komt. 

Daarom zoekt de gemeente Utrecht voor de komende negen jaar een partij die aansluitende hulpverlening kan bieden. Dat gaat van budgetbeheer, budgetbegeleiding, schuldregeling en budgetcoaching tot informatie en advies. Weet u de aansluiting te vinden bij de leefwereld van kwetsbare Utrechters? Dan helpen wij u deze opdracht te winnen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen