Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Schade-expertise ten behoeve van de Commissie Mijnbouwschade

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Schade-expertise ten behoeve van de Commissie Mijnbouwschade
Publicatiedatum: 13 maart 2020
Sluitingsdatum: 28 april 2020 15:00

Om een advies uit te kunnen brengen schakelt de Commissie Mijnbouwschade deskundige opnemers en beoordelaars van schade in. Deze deskundigen dienen de Commissie Mijnbouwschade te adviseren over het te geven advies op een aanvraag om schadevergoeding. 

De Aanbestedende dienst gaat uit van een geraamde opdrachtomvang van 300 aanvragen per jaar en een totale opdrachtomvang van 1.200 aanvragen over de gehele looptijd, inclusief de optiejaren. Looptijd in maanden: 24 . Na de initiƫle looptijd kan de raamovereenkomst verlengd worden met 2 keer 12 maanden.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.         

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten