Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: RTGB trainer Boa's Staatsbosbeheer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
RTGB training Buitengewoon Opsporingsambtenaren
Publicatiedatum: 16 juli 2019
Sluitingsdatum: 24 september 2019 12:00

Staatsbosbeheer werkt aan een professionaliseringstraject voor haar buitengewoon opsporingsambtenaren. Daarom wil Staatsbosbeheer een overeenkomst afsluiten voor het verzorgen van RTGB trainingen voor de buitengewoon opsporingsambtenaren. 

 Jaarlijks dienen +/- 100 Domein II Boa’s gecertificeerd te worden voor het uitoefenen van de in Artikel 7, 1e , 3 e en 4 e lid van de Politiewet 2012 omschreven bevoegdheden. 

 Het gaat om de jaren 2020 en 2021 met daarbij de optie van verlenging van de opdracht van 3 maal 1 jaar. Ziet u zichzelf deze Boa's opleiden? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten