Doorgaan naar content
Statamic Peak

Gezocht: Realisatie, beheer en onderhoud laadpalen

De wens van TenneT is om op korte termijn het aantal laadpalen op een aantal locaties in Nederland uit te breiden. De infrastructuur hiervoor dient ingericht te worden op het zuinig omgaan met de beschikbare capaciteit, gericht op voldoende laden voor de volgende reis en/of om thuis te kunnen komen. De laadpalen dienen buiten geplaatst te worden en zijn eigendom van TenneT. TenneT wenst dat de laadpalen door een Charge Point Operator (CPO) worden geëxploiteerd (service, onderhoud, afhandelen transacties), waarbij het laadtarief (marktconform) door TenneT wordt bepaald.

De scope van de opdracht

De opdracht heeft in eerste instantie betrekking op het realiseren, beheer en onderhoud van circa 160 laadpalen (allen 22kW, 2 sockets/laadpunten), verdeeld over ruim 50 locaties binnen Nederland. Het gaat om de volgende onderverdeling:

  • TenneT FM – MCE, kantoor Arnhem: 36 laadpalen op één parkeerterrein en 2 laadpalen in de parkeergarage. Hiervan zijn 20 stuks ter overname dan wel vervanging.

  • TenneT GFO-N – Hoogspanningsstations: 122 laadpalen, te plaatsen op 54 locaties binnen Nederland. Van dit aantal zijn 71 laadpalen nieuw te plaatsen, en 51 stuks ter overname dan wel vervanging.

De af te sluiten raamovereenkomst heeft een initiële periode van vier (4) jaar met de mogelijkheid tot verlenging van twee (2) maal twee (2) jaar.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op Mercell of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Zie ook

Gezocht: Tijdelijk beheer van het Marineterrein Amsterdam

Tijdelijk beheer van het Marineterrein Amsterdam
Lees meer