Bel een adviseur 010 307 6344

Gezocht: producenten en monteurs wayfinding universiteitsgebouwen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Wayfinding Productie en Montage (VU Amsterdam)
Publicatiedatum: 23 april 2019
Sluitingsdatum: 5 juni 2019 9:00

De Vrije Universiteit in Amsterdam zoekt producenten en monteurs die kunnen zorgen voor de wayfinding van de diverse ruimtes en buitenruimte van de VU Campus, de Medische Faculteit en het nieuwbouwgebouw NU.VU. Het gaat hierbij om  enerzijds vervaardiging, vervanging, (ver)plaatsing, onderhoud en beheer, en anderzijds om de nieuwe inrichting van wayfinding.

De opdracht is uitgezet voor twee jaar, met twee keer een optie op een jaar verlenging. Ziet u het zitten om studenten te helpen hun weg te vinden in de universiteit? Wij helpen u met de winnende inschrijving. Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 050 211 0432 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: opdrachtnemer voor verzuimregistratiesysteem

Verzuimregistratiesysteem

Lees meer
Sluit: 25 oktober 2021 ICT