Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: postdienstverlener

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Postdiensten Rijksoverheid
Publicatiedatum: 3 januari 2020
Sluitingsdatum: 10 februari 2020 10:00

Deze opdracht betreft het leveren van onderstaande postdienstverlening ten behoeve van de Belastingdienst: 
- Het collecteren, sorteren en bezorgen van uitgaande zakelijke post met een binnen- of buitenlandse bestemming. Deze post wordt verzonden vanuit Nederland. 
- Het afhandelen van retourpost en inkomende post gericht aan postbus- en antwoordnummers die gebracht moet worden naar (kantoor)locaties van een deelnemende dienst binnen Nederland. Deze post kan afkomstig zijn uit binnen- en buitenland.

De waarde van de opdracht wordt geraamd op €67 miljoen per contractjaar. De geraamde waarde van de opdracht inclusief verlengingsopties bedraagt daarmee €402 miljoen euro voor zes jaar. 

De looptijd is een periode van vier kalenderjaren met twee opties tot verlenging met één kalenderjaar. De aanvang van de opdracht is 01/07/2020.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u de opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen