Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: pensioenuitvoerder

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
De beste Pensioenregeling voor Ro!Entree
Publicatiedatum: 24 januari 2020
Sluitingsdatum: 25 februari 2020 12:00
Opdrachtwaarde: € 1.375.000,-

Deze opdracht gaat over een nieuwe Pensioenregeling voor de medewerkers van Ro!Entree per 1-1-2020, ter vervanging van de huidige middelloon pensioenregeling.
Er dient een pensioenregeling te worden aangeboden gebaseerd op de beschikbare premie. De regeling dient zodanig te worden ingericht dat minimaal een vergelijkbaar pensioen voor de medewerkers kan worden bereikt als dat wat men nu mag verwachten op basis van de huidige middelloonregeling. 

Verder dient de pensioenuitvoerder een zo passend mogelijke pensioenregeling aan te bieden. De passendheid zal worden getoetst aan de hand van objectieve criteria. Onderdeel daarvan is de ruimte voor de medewerkers om te kunnen kiezen voor duurzame belegging van het pensioenkapitaal en een mogelijkheid om door te kunnen beleggen na de pensioendatum. 

De looptijd van deze overeenkomst is 60 maanden, zonder mogelijkheid tot verlenging. 

Wilt u deze opdracht binnen halen? Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten