Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: partner voor duurzame uitstroom

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Samenwerking Dienstverlening Arbeidsmarkt
Publicatiedatum: 30 augustus 2021
Sluitingsdatum: 15 oktober 2021 14:00

Deze Europese aanbesteding betreft het bewerkstelligen van zoveel mogelijk uitstroom naar werk van uitkeringsgerechtigden vanuit de gemeente Groningen op de arbeidsmarkt en ontsluiting van de regionale vacaturemarkt, dit door middel van onder meer (flexibele) toeleiding, (duurzame) plaatsing en begeleiding van de doelgroep van de gemeente.

Opdrachtgever zoekt daarvoor betrouwbare en flexibele partners met veel kennis en ervaring op het gebied van het uitplaatsen en begeleiden van de Doelgroep richting duurzame arbeid, met een breed (regionaal) netwerk en met ervaring in het ontsluiten van de arbeidsmarkt.

In deze aanbesteding wordt de volgende levering en dienstverlening uitgevraagd:
• het vergroten van Duurzame uitstroom van de Doelgroep naar werk in breedste zin des woords (dus op basis van uitzenden, detachering, werving en selectie);
• extra acquisitie en matching capaciteit;
• Ondersteuning van Kandidaat Verantwoordelijken in de bemiddeling en plaatsing van kandidaten binnen de instroom, doorstroom en uitstroomfase;
• Samenwerking met de verschillende afdelingen binnen de directie Werk en Participatie;
• De mogelijkheid tot kennis- en netwerkoverdracht met focus op deskundigheidsbevordering binnen de teams, als een impliciete vorm van kennisoverdracht.

De gemeente is voornemens om met verschillende partijen een raamovereenkomst af te sluiten. De looptijd van de opdracht bedraagt twee jaren. Opdrachtgever heeft de mogelijkheid om de Raamovereenkomst eenzijdig, onder gelijkblijvende voorwaarden, twee keer met één jaar te verlengen.

De totale opdrachtwaarde is circa € 900.000,- per jaar exclusief BTW. Deze waarde wordt verdeeld tussen de Leveranciers met een maximale opdrachtsom per leverancier van € 300.000,- per jaar exclusief BTW.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen