Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Opvanglocatie vluchtelingen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Opvanglocatie vluchtelingen gemeente Oss
Publicatiedatum: 23 december 2022
Sluitingsdatum: 23 januari 2023 15:00

Op grond van het transitieplan crisisnoodopvang en de voorgenomen Spreidingswet Asielzoekers heeft de gemeente Oss op korte termijn voldoende opvangplekken nodig om vluchtelingen en asielzoekers passende huisvesting nodig. Daarbij komt dat Oss thans een opvanglocatie voor vluchtelingen in een voormalig kantoor heeft. Deze locatie is vanaf 1 oktober 2023 niet meer beschikbaar vanwege de herontwikkeling van de locatie. Voor de opvang van vluchtelingen is vervangende huisvesting nodig. 

De gemeente Oss is voornemens om een deel van het perceel aan de Macharenseweg en de Spitsbergerweg in Oss (kadastraal OSS00 O 51) te gebruiken voor de tijdelijke huisvesting van 500 vluchtelingen. De locatie is op dit moment in gebruik als landbouwgrond. Het perceel heeft een totale oppervlakte van ca. 8 hectare. Hiervan wordt ca. 2 hectare gebruikt voor de realisatie van opvanglocatie. 

De opdracht betreft het leveren en plaatsen en gebruiksklaar maken van tijdelijke units ten behoeve van 500 vluchtelingen. De units vormen 3 woongebouwen met 2 bouwlagen. Daarnaast dient er een voorzieningengebouw (1 bouwlaag) te worden geplaatst ten behoeve van dagactiviteiten en ondersteunende functies. Uiterste opleverdatum incl. gebruiksklaar maken van de units: 1 september 2023. 

De woongebouwen bestaan uit 2- en 4-persoons slaapkamers met eigen sanitaire voorzieningen (douche, wastafel en toilet) per 6 bewoners. Per bouwlaag zijn er gemeenschappelijke keukens, wasruimten en een multifunctionele woonkamer. Het voorzieningengebouw bestaat uit kantoren, spreekkamers, receptie, magazijn, wachtruimten, ruimtes voor bewonersactiviteiten en toiletten.   

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten