Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemers voor audio- en video-opnames op locatie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
ENG-diensten
Publicatiedatum: 29 maart 2021
Sluitingsdatum: 17 mei 2021 14:00

KRO-NCRV wenst het leveren van Electronic News Gathering-diensten (‘ENGdiensten’) in de markt te zetten. ENG-diensten is de term die de aanbestedende dienst hanteert voor het verlenen van diensten om audio- en video-opnames op locatie te maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van portable apparatuur welke door een team van twee (2) personen (cameraman/-vrouw en geluidstechnicus) wordt bediend. In voorkomende gevallen wordt de bediening gedaan door slechts één (1) persoon (uitsluitend een cameraman/-vrouw welke ook kennis heeft van audio).

De aanbestedende dienst heeft het doel om een raamovereenkomst te sluiten met ten hoogste vijf (5) raamcontractanten die kunnen voorzien in de eerdergenoemde behoefte van de aanbestedende dienst. De beoogde ingangsdatum van de raamovereenkomsten is 1 augustus 2021. De raamovereenkomst heeft een vaste looptijd van twee (2) jaar met vervolgens nog twee (2) opties, eenzijdig uit te oefenen door opdrachtgever, van ieder één (1) jaar

In totaal verwacht de aanbestedende dienst op basis van de huidige programmering (stand 2020) op jaarbasis ongeveer 850 dagen aan generieke ENG-diensten in te huren.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten