Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor verspreiding van huis-aan-huis brieven

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Huis-aan-huis verspreiding
Publicatiedatum: 16 april 2021
Sluitingsdatum: 21 mei 2021 10:00

De Gemeente Rotterdam wil met deze Opdracht het volgende bereiken: Het contracteren van een Opdrachtnemer die binnen de gestelde levertijden zorgt voor verspreiding van huis-aan-huis brieven.

Het betreft het fysiek verspreiden van huis-aan-huis brieven bij burgers en bedrijven in Rotterdam. Dit gaat zowel om spoed situaties als reguliere situaties.
Het betreft spoed in geval van:
• Calamiteiten;
• Werkzaamheden die op zeer korte termijn uitgevoerd moeten worden en eerder niet bekend waren; en
• Berichten waarover besluitvorming pas op het laatste moment genomen wordt.

Het betreft een reguliere bezorging wanneer de bezorging planbaar is.

De reguliere Opdrachten worden in de basis aan Rotterdam Inclusief gegeven. Indien zij niet aan het verzoek kan voldoen (bezorgtermijn, oplage, etc.) wordt de Opdracht uitgezet bij de Opdrachtnemer van huis-aan-huis verspreiding. In beide situaties dient de gemeente Rotterdam de desbetreffende omwonenden te informeren. Afhankelijk van de situatie betreft het verspreidingsgebied een of meerdere straten of het gehele postcodegebied.

Komende jaren gaat de Gemeente uit van het printen en verspreiden van circa 1 miljoen brieven per jaar. Circa 10% van de verspreiding is regulier en circa 90% van de verspreiding is spoed. De verhouding van verspreiding van brieven bij burgers en bedrijven is respectievelijk 80% en 20%.

De Raamovereenkomst duurt twee jaar. De begindatum van de Raamovereenkomst ligt naar verwachting op 1 september 2021, en de Raamovereenkomst eindigt van rechtswege op 31 augustus 2023. De Gemeente kan de Raamovereenkomst twee keer verlengen voor de duur van één jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen