Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor ecologisch maaien bermen en terreinen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ecologisch maaien bermen en terreinen
Publicatiedatum: 17 december 2021
Sluitingsdatum: 9 februari 2022 12:00

Doel van deze aanbesteding is: Ecologisch maaien bermen en terreinen. De Gemeente Groningen zoekt daarvoor een Opdrachtnemer die het beheer en onderhoud uit voert van de kruidenrijk grasland met poelen en natuurlijke oevers in stedelijk en landelijk gebied.

Bij de Gunningscriteria wordt gevraagd om de toepassing van duurzame brandstoffen voor in te zetten materieel, en om invulling te geven aan meer dan de vereiste 2% SROI.

Doel van deze aanbesteding is het sluiten van een Raamovereenkomst met één (1) Opdrachtnemer voor een periode van twee (2) jaren, met een optionele verlenging van twee (2) keer één (1) jaar. De Raamovereenkomst gaat in op 1 april 2022.

De totale omzet is circa € 125.000 excl. BTW per jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.   

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen