Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: ontwikkelaars stadspas (BAR-organisatie)

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ontwikkelaars Stadspas (BAR-organisatie)
Publicatiedatum: 8 juli 2019
Sluitingsdatum: 26 augustus 2019 11:00

De zogenaamde RidderkerkPas is in 2016 geïntroduceerd als stadspas voor minima en mantelzorgers; nu zijn de drie betrokken gemeenten (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) op zoek naar een partij die de continuering van deze pas wil onderzoeken, piloten en mogelijk definitief vorm en inhoud te geven. Momenteel zijn er zo'n 3.700 passen in gebruik en is er een steeds groter aantal retailers bij betrokken.

De Overeenkomst wordt aangegaan voor een vaste periode van 3 jaar. Ziet u het zitten om samen te werken aan een toekomstbestendige stadspas? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten