Doorgaan naar content
Corus Advies

Gezocht: Meubilair voor De Onderwijsspecialisten

Deze tender is inmiddels verlopen.

Bij De Onderwijsspecialisten werken ongeveer 2.000 medewerkers op 30 scholen voor ruim 4.300 leerlingen tussen de 4 en 20 jaar die extra ondersteuning nodig hebben. Omdat ze moeilijk leren, een lichamelijke of meervoudige beperking hebben, chronisch ziek zijn of extra begeleiding nodig hebben bij hun gedrag.

Het primaire doel van de aanbesteding is het contracteren van één leverancier, per perceel, die tegen de gevraagde condities, leveringen kan verzorgen van goede kwaliteit. Onder leveringen wordt in ieder geval verstaan: schoolmeubilair (primair en voortgezet) en/of kantoormeubilair.

De scope van de opdracht

De opdracht behelst het leveren, onderhouden en adviseren van (standaard) meubilair. De raamovereenkomst bestaat uit een geprijsd kernassortiment en kortingsafspraken over leveringen van overig meubilair voor de maximale duur van acht jaar (4+2+2). Deze opdracht wordt in twee percelen verdeeld.

Een perceel voor schoolmeubilair (primair en voortgezet) en kantoormeubilair. Het is mogelijk om op beide percelen in te schrijven en beide percelen gegund te krijgen. De opdracht betreft enkel standaard meubilair wat terugkomt in het kernassortiment. De Onderwijsspecialisten is vrij om meubilair dat middels een project valt, zoals inrichting van een snoezel-, vergader-, een teamruimte of ander meubilair die afwijkend is bij een andere leverancier te bestellen. Daarnaast is aangepast (medisch) meubilair en meubilair voor kleuters uitgesloten van deze aanbesteding. Perceel 1 schoolmeubilair zal een raming bevatten van 1.500.000 euro, perceel 2 kantoormeubilair: zal een raming bevatten van 1.100.000 euro.

Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op Negometrix of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.