Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: Ondersteuning bij onderwijsachterstandenbeleid

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ondersteuning bij onderwijsachterstandenbeleid
Publicatiedatum: 1 februari 2021
Sluitingsdatum: 22 maart 2021 10:00

De opdrachtnemer wenst per perceel één overeenkomst af te sluiten voor diensten ten aanzien van het gemeentelijk onderwijs en achterstandenbeleid (goab). Het doel van de ondersteuningsstructuur is tweeledig. Ten eerste is de ondersteuning een belangrijk middel om kwaliteitsverbetering rondom het gemeentelijk onderwijsachterstandenbeleid te realiseren en om scholen te helpen bij het onderwijs aan woonwagen-, Roma- en Sintikinderen. Ten tweede biedt het traject voor het Ministerie van OCW een goed beeld van hoe het ervoor staat met het beleid bij gemeenten en op kinderopvanglocaties en op scholen.

De percelen zijn:

Perceel 1 Ondersteuning van gemeenten en kinderopvangorganisaties bij het gemeentelijk onderwijsachterstandenbeleid. Dit perceel bestaat uit twee deelprojecten.

Perceel 2 Ondersteuning van professionals uit het onderwijsveld bij het funderend onderwijs (incl. voorschoolse educatie) aan woonwagen-, Roma- en Sintikinderen. Dit perceel bevat geen deelprojecten.

De overeenkomsten per perceel worden aangegaan voor een initiële periode van 2 jaar. Daarna is er de jaarlijkse mogelijkheid tot verlenging. De overeenkomst kan na de initiële periode van twee jaar nog maximaal 5x jaarlijks worden verlengd.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen