Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: marktpartijen voor kunsttransport

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Kunsttransporten
Publicatiedatum: 31 juli 2021
Sluitingsdatum: 13 september 2021 12:00

Het doel van deze Aanbesteding is het afsluiten van een Raamovereenkomst met drie marktpartijen voor het hanteren, uit- en inpakken, verplaatsen en (nationaal en internationaal) transporteren van (Kunst)objecten ten behoeve van zowel de collectie van het Stedelijk Museum als (Kunst)objecten van derden.

Marktpartijen moeten op bekwame en efficiënte wijze, en overeenkomstig de eisen en wensen van het Stedelijk Museum kunsttransport verzorgen. Marktpartijen zijn gespecialiseerd in maatwerk, kunnen situaties goed inschatten, en kunnen goed vooruit en mee denken met het Stedelijk Museum. In de samenwerking wordt een proactieve houding verwacht en marktpartijen kunnen het Stedelijk Museum goed adviseren op bovengenoemde vlakken. Tevens vindt het Stedelijk Museum het belangrijk dat in de bedrijfsvoering van marktpartijen duurzaamheid en kwaliteitsnormen verankerd zijn.

Om de dienstverlening goed uit te kunnen voeren dienen de marktpartijen te beschikken over een breed netwerk van gespecialiseerde kunsttransporteurs of eigen vestigingen (eveneens gespecialiseerd in kunsttransport) in het buitenland.

De opdrachtomschrijving betreft:
• Plannen en uitvoeren van (nationaal en internationaal) kunsttransport te behoeve van tentoonstellingen, aanwinsten of andere doelstellingen.
• Het hanteren en in- en uitpakken van (Kunst)objecten.
• Het vervaardigen van verpakkingen voor (Kunst)objecten.
• Mogelijkheid tot het tijdelijk opslaan van (Kunst)objecten, al dan niet ingepakt.
• Verzorgen van de benodigde documentatie en vergunningen bij deze werkzaamheden.
• Continu zicht op en beveiliging van de (Kunst)objecten waarmee wordt gewerkt.
• Samenwerken met andere, eveneens in kunst gespecialiseerde, transporteurs.
• Het actief onderhouden van een netwerk van in kunst gespecialiseerde transporteurs.

De geraamde waarde van de Raamovereenkomst bedraagt ongeveer € 400.000,- exclusief btw per jaar.

De Opdrachtgever is voornemens om met drie Deelnemers één Raamovereenkomst te sluiten. De Overeenkomst heeft een initiële looptijd van twee jaar en de verwachte ingangsdatum van de Overeenkomst is 1 november 2021. De Opdrachtgever heeft de mogelijkheid om de Overeenkomst onder dezelfde condities twee maal te verlengen met één jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen