Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Marktcoaches duurzame landbouw en korte voedselketens

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Marktcoaches duurzame landbouw en korte voedselketens
Publicatiedatum: 16 juni 2020
Sluitingsdatum: 30 juli 2020 10:00

De provincie Noord-Brabant wil voor de inhuur van veelvuldig in te zetten marktcoaches duurzame landbouw en korte voedselketens een raamovereenkomst sluiten met een broker, met als resultaat dat deze marktcoaches op een efficiënte en effectieve wijze ingekocht worden.

Het doel van deze aanbesteding is het contracteren van één broker, die gespecialiseerd is in het leveren van het profiel ‘marktcoach duurzame landbouw en korte voedselketens’. Het betreft het op verzoek van de provincie werven, voorselecteren en inzetten bij de provincie van dit profiel, inclusief het afhandelen van de administratieve processen en het overnemen van de risico’s.

De overeenkomst krijgt de vorm van een raamovereenkomst voor de uitvoering van de hierboven beschreven diensten. De overeenkomst heeft een looptijd van 2 jaar, en gaat in op 7 september 2020. De provincie heeft de mogelijkheid om de overeenkomst onder gelijkblijvende voorwaarden tweemaal met een jaar te verlengen.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten