Doorgaan naar content
Deze website gebruikt cookies om analytische data te verzamelen en onze dienstverlening te verbeteren. Meer informatie
Corus Advies

Gezocht: Marketing campagnes NPO

Deze tender is inmiddels verlopen.

De Nederlandse Publieke Omroep (hierna NPO) staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering voor kijkers en luisteraars van alle bevolkingsgroepen. We zorgen voor de programmering op alle publieke netten en zenders en de distributie van onze programma's via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen.

De scope van de opdracht

Het NPO-bereik is groot, de kijkcijfers en het marktaandeel zijn over het algemeen goed en de waardering voor onze programma's is hoog. Maar onze ambities reiken verder. Ook in de toekomst wil NPO een mediaorganisatie zijn die relevant, wendbaar, herkenbaar en participerend is. Om dit te realiseren zoekt NPO partners die een (pro)actieve bijdrage kunnen leveren aan de ambities van de organisatie voor de TV netten, radiozenders en de online- en social mediakanalen. 

De directie Publiek & Marketing van NPO zoekt minimaal één (1) en maximaal twee (2) partners voor de aanbesteding Campagnes. Hierbij wordt de aanbesteding opgedeeld in twee percelen. Het gaat om campagnes voor alle netten, zenders en onlinekanalen.

NPO heeft het voornemen om een raamovereenkomst aan te gaan voor een periode van twee (2) jaar. De overeenkomst kan vervolgens met twee (2) maal één (1) jaar verlengd worden, onder gelijkblijvende voorwaarden. De maximale looptijd van de overeenkomst is vier jaar. De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 1 oktober 2023.

Daarbij wordt een verdeling gehanteerd over twee specifieke percelen:

  1. Merkstrategie en Executie. De opdrachtwaarde voor dit perceel wordt geschat op ongeveer € 500.000,- per jaar.

  2. Campagne creatie. De opdrachtwaarde voor dit perceel wordt geschat op ongeveer € 700.000,- per jaar.

De totale geschatte opdrachtwaarde bedraagt € 1.200.000,- per jaar en dus €4.800.000 gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst. De maximale waarde van de overeenkomst wordt vastgesteld op €6.000.000,-.

Aan bovengenoemde geschatte opdrachtwaarde kunnen geen rechten worden ontleend.Is dit een klus voor jullie? Dan helpen wij graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Zit er iets tussen? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.