Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Levering en onderhoud flowcytometrie systemen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: Levering en onderhoud flowcytometrie systemen
Publicatiedatum: 3 juni 2020
Sluitingsdatum: 17 september 2020 12:00

UMCG (Laboratoriumgeneeskunde) en Certe (Divisie Klinische Chemie) zetten zich samen in op het realiseren van rond de patiënt georganiseerde doelmatige en innovatieve ketenzorg voor laboratoriumdiagnostiek in heel Noord-Nederland.   

De aanbesteding betreft de levering en aanschaf van meerdere identieke flowcytometrie-analyzers met bijbehorende analyse software, een passend onderhoudscontract, verbruiksartikelen, Monoklonale Antistoffen (MoAb's) en (optioneel) een integreerbaar pre-analytisch systeem voor flowcytometrische bepalingen binnen de diagnostiek van het UMCG en Certe.

Het UMCG en Certe wensen hiertoe per deelnemer een koopovereenkomst en onderhoudsovereenkomst af te sluiten met één ondernemer voor de duur van tien (10) jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen we u met de marktconsultatie, en het opstellen van een winnende inschrijving. Bekijk de totale aankondiging op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten