Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leveranciers leasefietsen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leasefietsen van kantoor naar kantoor
Publicatiedatum: 7 augustus 2020
Sluitingsdatum: 7 september 2020 0:00

Momenteel is het IUC Belastingdienst bezig met het voorbereiden van een aanbesteding voor het leasen van fietsen voor de Belastingdienst, Dienst JustitiĆ«le Inrichtingen, Rijkswaterstaat en Rijksvastgoedbedrijf. De bovengenoemde klantorganisaties wensen leasefietsen in te zetten voor medewerkers voor dienstreizen, bijvoorbeeld van kantoor naar kantoor (bijvoorbeeld tussen kantoren in de steden Den Haag, Utrecht en Apeldoorn). Het is hierbij van belang dat de beschikbaarheid van de fietsen zo eenvoudig mogelijk geregeld wordt en dat het voor medewerkers makkelijk is om gebruik te maken van de leasefiets. De leasefietsen dienen goed te worden onderhouden.

Momenteel beschikken de bovengenoemde organisaties ook over dienstfietsen. Reparatie en onderhoud is vastgelegd in verschillende losse contracten. Ze zijn voornemens om deze fietsen te vervangen door leasefietsen. Hiervoor willen ze eind 2020 een aanbesteding in de markt te zetten. Momenteel verwachten zij 256 E-bikes en 128 fietsen te leasen.

Goede kennis van de markt levert 'value for tax payers money'. Met die kennis heeft de opdrachtgever meer kansen om het mkb, duurzaamheid en innovatie te stimuleren. Het biedt meer mogelijkheden om maatschappelijke doelstellingen te bereiken. Bovendien levert het een betere prijs-kwaliteitverhouding. Daarom schrijft het IUC Belastingdienst deze marktconsultatie uit. 

Is dit uw vakgebied? En wilt u meepraten in deze marktconsultatie. Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale marktconsultatie op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten