Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier websites

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Bouw en beheer website ProRail
Publicatiedatum: 26 september 2019
Sluitingsdatum: 28 oktober 2019 9:30

ProRail zoekt een opdrachtnemer die de komende 6 jaar websites gaat leveren. De eerste opdracht betreft het op een agile manier middels SCRUM, opleveren van de hieronder beschreven producten en dienstverlening:

• Website: de daadwerkelijke realisatie van de website ProRail.nl, volgens het mobile first principe, in de door ProRail voorgeschreven en aangeleverde vormgeving en huisstijl, op basis van meest actuele Search Engine Optimatization richtlijnen.
• Beschikbaar stellen en inrichting van het contentmanagementsysteem.
• Realiseren van in het PvE genoemde koppelingen. Deze koppelingen moeten zorgen voor de juiste integratie met andere ProRail-systemen op de nieuwe website.
• Contentmigratie: dit omvat de contentmigratie zoals door ProRail voorgesteld.
• Het 1e en 2e lijns beheer van de website wordt door ProRail uitgevoerd. 3e lijns beheer & onderhoud van de website wordt uitgevoerd door Opdrachtnemer.
• Functionele aanpassingen (changes) van de websites in opdracht van Opdrachtgever tijdens de beheerfase.
• Instructies voor gebruikers CMS

De ingangsdatum van de raamovereenkomst is 16 maart 2019. 

Bent u de websitebouwer die ProRail zoekt? Dan helpen wij u graag deze klus binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen