Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier warme dranken voorziening

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Warme dranken voorziening
Publicatiedatum: 3 maart 2020
Sluitingsdatum: 13 april 2020 16:26

Met deze aanbesteding wil de gemeente Vught zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige warme drankenvoorziening. De overeenkomst bestaat uit het huren van de warme drankenautomaten én de levering van ingrediënten en supplies.
De kwaliteit moet tot uiting komen in onderhoudsarme automaten, hoog gebruiksgemak en hoge bedrijfszekerheid.

De aanbestedende dienst eist dat alle koffie, thee en cacao geproduceerd is onder de door de Internationale Arbeidsorganisatie gestelde normen voor ‘Leefbaar loon/leefbaar inkomen’. De te leveren producten hebben in ieder geval een UTZ certificering, Fairtrade label, Max Havelaar keurmerk en/of Rainforest Alliance label.

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van minimaal vier jaar en maximaal zes jaar. De verwachte ingangsdatum van de overeenkomst is 1 juli 2020.

Is dit een opdracht voor u? Dan helpen wij u graag deze binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.       

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen