Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier voor beheer en onderhoud van glasvezelnetwerk

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Beheer en onderhoud Glasvezel netwerk
Publicatiedatum: 21 april 2021
Sluitingsdatum: 4 juni 2021 11:00

Stichting GlasLokaal is voornemens een overeenkomst te sluiten met één leverancier voor het beheer en onderhoud van het Glasvezel netwerk. Stichting GlasLokaal is eigenaar van een glasvezelnetwerk in Den Haag en een aantal omliggende gemeenten waarmee aan met name scholen in het primair en voortgezet onderwijs Internetconnectiviteit en onderlinge connectiviteit wordt geleverd.

De aanbesteding behelst het beheer en het onderhoud van het glasvezel netwerk en het verzorgen van alle daarbij behorende dienstverlening inclusief het oplossen van storingen, het verzorgen van de netwerkadministratie, het afhandelen van klic-meldingen en het uitvoeren van mutaties en reconstructies.

De overeenkomst heeft een looptijd van vijf jaar en gaat vermoedelijk in op 1 januari 2022. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen