Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier Virtual en Augmented reality technologie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Televisiestudio & Virtual/Augmented Reality technologie
Publicatiedatum: 9 december 2020
Sluitingsdatum: 11 januari 2021 8:00

AVROTROS zendt vanuit haar gebouw aan de Witte Kruislaan 55 te Hilversum het televisieprogramma EenVandaag uit. Hiertoe is in het pand een televisiestudio ingericht, inclusief bijbehorende ruimten, waaronder regie, audio regie en een geconditioneerde apparatenruimte. AVROTROS is voornemens om ten behoeve van het programma EenVandaag een nieuw decor in de studio te laten plaatsen. Bij het ontwerp van dit nieuwe decor is rekening gehouden met de mogelijkheid om in de toekomst de televisiestudio ook in te zetten voor andere programma’s dan EenVandaag. AVROTROS heeft besloten om het decor in de studio deels als fysiek decor te laten plaatsen en het resterende deel in te vullen middels Virtual Reality. In de voorgrond kunnen grafische elementen worden toegevoegd middels Augmented Reality. Gekoppeld aan deze uitbreiding wil AVROTROS de studio uitbreiden met een studio automatiseringssysteem teneinde de noodzakelijke (operationele) personele bezetting terug te dringen.

Het doel van deze aanbesteding is de levering en implementatie van Virtual- en Augmented reality technologie en studio-automatisering voor een televisiestudio, in het pand van AVROTROS. Integraal onderdeel daarvan is het leveren van operationele en technische ondersteuning (support) voor de duur van de overeenkomst.

De geschatte waarde van onderhavige opdracht wordt door de Aanbestedende dienst geraamd op ca. € 1 à 1,5 miljoen. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen