Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier verhuisdiensten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verhuisdiensten
Publicatiedatum: 29 juli 2019
Sluitingsdatum: 23 september 2019 15:00

Het doel van deze aanbesteding is om één raamovereenkomst af te sluiten voor de levering van verhuisdiensten. De scope van de dienstverlening zal (onder voorbehoud) bestaan uit:
·        het leveren/verzorgen en coördineren van verhuisdiensten, inclusief alle daarvoor benodigde transport en verpakkingsmiddelen. Het betreft verhuisdiensten zowel intern (binnen kantooromgevingen), als extern (tussen locaties) voor- en binnen de Gemeente Amsterdam;
·        Kleine verhuizingen inclusief bijbehorende handyman (bijvoorbeeld meehelpen bij opbouwen ,uitruimen en opnieuw inrichten van een ruimte) en ICT werkzaamheden;
·        Projectverhuizingen: grote verhuizingen die meerdere dagen kunnen bestrijken en een uitgebreide voorbereiding vergen, omdat meerdere stakeholders in het proces zijn betrokken;
·        Overige incidenteleverhuizingen: onder andere meer specialistische verhuizingen (verhuizingen van kunstwerken, archief), verhuizen/ transporteren van promotiematerialen, transport van ICT materiaal en verhuizingen met een spoed karakter.
·        Het beheren van het op diverse locaties in opslag staande hoeveelheden kantoormeubilair;
·        Het leveren van de benodigde bekabeling (ook verlengsnoeren en vloergoten)  en opbindmaterialen bij het plaatsen en aansluiten van ICT-apparatuur en het kabelmanagement.

De Gemeente wil een raamovereenkomst sluiten met 1 opdrachtnemer, voor de duur van vier jaar met een optie op verlenging van één keer twee jaar. De overeenkomst gaat in op 1 januari 2020. Wilt u deze opdracht uitvoeren? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten