Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier vangsysteem zwerfafval

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Zwerfafval afvangen in water
Publicatiedatum: 5 februari 2020
Sluitingsdatum: 25 maart 2020 12:00

Deze opdracht richt zich op de uitvoering van een pilot voor de afvang, afvoer en verwerking van drijvend zwerfafval uit het riviersysteem de Nieuwe Maas ter hoogte van Vijfsluizerhaven. 

Rijkswaterstaat wil met een proef ervaring opdoen om drijvend zwerfafval af te vangen in een ongestuwde getijde rivier. Zij wil weten welke (on)mogelijkheden er bestaan om later op landelijk niveau een dergelijk systeem voor drijvend afval binnen dit riviertype te kunnen inzetten. Daarbij wil zij graag weten welke kosten en baten er mee gemoeid zijn, als ook de risico’s. Verder is het doel om via deze proef de effectiviteit van een vangsysteem te kunnen bepalen: hoeveel drijvend zwerfafval van de totale hoeveelheid in de rivierstroom wordt er afgevangen? Op welke manier is het mogelijk om het afgevangen zwerfafval te sorteren, af te voeren en gescheiden te verwerken? Wat levert het afgevangen (gescheiden) afval op in termen van kosten en baten?

RWS wil met een maximum bedrag van 300.000 euro incl. BTW een totaalaanbieding ontvangen voor een operationeel vangsysteem. Dit betekent een kant en klare oplevering met bijkomende diensten.

De doelstelling is om het afvangen van drijvend zwerfafval een jaar lang te monitoren. Dit heeft er onder andere mee te maken dat hierdoor ook seizoensinvloeden worden meegenomen. Concreet betekent dit vanaf het moment dat het vangsysteem operationeel is geworden, de doorlooptijd één jaar bedraagt.

Bent u de leverancier die Rijkswaterstaat zoekt? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.       

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen