Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier van meubilair

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
School- en kantoormeubilair
Publicatiedatum: 9 november 2020
Sluitingsdatum: 11 januari 2021 10:00

De doelstelling van deze aanbesteding is het voorzien in een functionele en prettige leer- en werkomgeving voor de studenten en werknemers van het ROC, middels inzet en gebruik van optimaal school- en kantoormeubilair, welke voldoet aan alle geldende wet en regelgeving.

De aan te besteden opdracht betreft het juist, tijdig en volledig leveren, monteren, service verlenen, onderhouden en het adviseren over kantoor- en schoolmeubilair ten behoeve van het ROC.

De scope betreft:
• Schoolmeubilair, meubilair voor de leeromgevingen op ROC locaties, als leerling stoelen, leerling tafels, docententafels en bureau stoelen;
• Kantoormeubilair, meubilair voor de kantoren van de ROC locaties, als bureaustoelen, bureaus, zit/sta bureaus, roldeurkasten en ladeblokken;
• Standaard ROC meubilair: geselecteerde ROC meubels (ROC schoolmeubilair en ROC kantoormeubilair) met standaard prijzen die opgenomen worden in de ROC catalogus in Proquro.

De overeenkomst heeft betrekking op het leveren van meubilair ten behoeve van de verschillende colleges, scholen en kantoren van het ROC. Het betreffen 12 verschillende colleges met ongeveer 40 locaties. De omvang varieert per jaar en is mede afhankelijk van nieuw- en verbouw activiteiten en vervangingsvraag. Daarbij hebben alle locaties verschillende prioriteiten qua meubilair. De omvang van de Opdracht laat zich moeilijk voorspellen, om die reden wordt een raamovereenkomst gesloten.

De overeenkomst heeft een looptijd van 1 april 2021 t/m 31 maart 2025 (4 jaar) met een optie tot verlenging van 2x2 jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen