Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Leverancier van maatschappelijk verantwoorde bedrijfskleding

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Levering van maatschappelijk verantwoorde bedrijfskleding
Publicatiedatum: 11 maart 2020
Sluitingsdatum: 24 april 2020 16:00
Opdrachtwaarde: €112.000

Met deze aanbesteding voor de levering van circulaire bedrijfskleding inclusief aanverwante dienstverlenging wil ROVA, uitgaande van de laatste ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, verbeteringen aanjagen op sociaal, ecologisch en economisch gebied in de textielsector.

ROVA vindt het uitermate belangrijk dat bedrijfskleding onder duurzame omstandigheden, d.w.z. met minimale negatieve impact op mens en milieu, wordt geproduceerd.

ROVA verwacht dat haar leveranciers hierin een proactieve rol aannemen met realisme voor de haalbaarheid.

In deze aanbesteding streeft ROVA de volgende maatschappelijke doelstellingen na:

  • Goede arbeidsomstandigheden tijdens kledingproductie;
  • Bedrijfskleding met gerecyclede en/of duurzame materialen (daar waar passend);
  • Retourname inclusief duurzame verwerking bedrijfskleding.

ROVA wenst voor haar personeel nieuwe bedrijfskleding te verwerven. Goed draagbare en comfortabele kleding waarin het personeel goed en veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en waarin zij zich prettig en trots voelen. En waarin de medewerkers veilig kunnen werken en beschermd zijn tegen ongewenste invloeden van buiten.

ROVA is op zoek naar een Opdrachtnemer die bedrijfskleding kan leveren inclusief aanverwante dienstverlening bestaande uit: 

  • Reparatie en vermaak i.h.k.v. levensduur verlenging; 
  • Retourname inclusief duurzame verwerking; 
  • Logistieke invulling via een digitale webshop. 

ROVA streeft naar een partnership met de Opdrachtnemer waarbij kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat met begrip voor de wederzijdse belangen. De contractduur van de Raamovereenkomst bedraagt vier jaar. Deze Overeenkomst kan door ROVA met tweemaal een jaar worden verlengd.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.         

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten