Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier van drank en aanverwante dienstverlening

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Drank t.b.v. introductieweek
Publicatiedatum: 12 maart 2022
Sluitingsdatum: 25 april 2022 11:00

Ten behoeve van de introductieweek van de Universiteit Maastricht, de INKOM, is er behoefte aan drank. De Werkgroep INKOM streeft naar verantwoordelijk alcoholgebruik onder studenten. De afgelopen jaren is het alcoholbeleid daarom aangescherpt, veranderd en verbeterd.

Deze aanbesteding betreft de levering van drank bestaande uit licht alcoholische dranken en fris en bijbehorende aanverwante dienstverlening zoals tapinstallaties, koelinstallaties, meubilair, etc.

Eisen waaraan u als leverancier moet voldoen zijn:

- U levert een internationaal en nationaal bekend pilsener (hierna Bier) met een alcoholpercentage rond 5,0% (+/- 1%) passend bij de doelgroep.
- Het te leveren bier, alcoholarm bier en frisdrank moet voorgekoeld worden geleverd en gekoeld op locatie opgeslagen worden.
- U kunt omgaan met last-minute wijzigingen (nabestellingen o.i.d.) voor zowel bier, alcoholarm bier, frisdrank en materialen. Contactpersonen dienen steeds bereikbaar te zijn en nabestellingen dienen snel aangeleverd te worden.
- Teveel bestelde dranken en materialen worden retour genomen.
- U levert horeca exploitatie punten (HEP) tapeilanden/-carrousel (of alternatief), waaronder gemakkelijk verplaatsbare, en welke eenvoudig bij te vullen zijn.
- U levert minimaal 500 bierbanken en 240 biertafels en 20 statafels voor de diverse locaties.
- U levert vóór of bij aanvang van de INKOM-introductieweek technisch personeel die medewerkers van het INKOM-team (5 personen) en commissieleden (±30 personen) instrueert hoe ze de geleverde apparatuur dienen te gebruiken. Het INKOM-team kan door de instructies de tap zelfstandig bedienen en kleine storingen oplossen.

Het doel van deze Tender is voor de levering van drank het aangaan van een Raamovereenkomst met éénpartij voor de periode van 3 jaar en 1 optiejaren.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten