Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier touchscreens

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Touchscreens voor speciaal- en praktijkonderwijs
Publicatiedatum: 28 september 2020
Sluitingsdatum: 9 november 2020 11:00

Stichting Kolom wil één leverancier contracteren voor de gehele dienstverlening. Dit betreft het gebruiksklaar opleveren van touchscreens, het verzorgen van training over het gebruik van de touchscreens en software, het beheer en het support. Stichting Kolom verwacht van de leverancier dat hij de organisatie kent, meedenkt en betrokken is. Daarnaast is het voor Stichting Kolom belangrijk dat er één single point of contact is voor de nieuw te leveren touchscreens en de touchscreens die na 2017 zijn aangeschaft.

Voor de jaren 2020 en 2021 dienen er ca. 80 touchscreens te worden aangeschaft. De leverancier moet derhalve in staat zijn om binnen dit tijdsbestek de scholen te voorzien van een ca. 80 touchscreens van diverse afmetingen en opstellingen gebaseerd op de wensen van de betreffende scholen.

De raamovereenkomst zal worden afgesloten voor de duur van twee jaar met twee maal de mogelijkheid de overeenkomst te verlengen met één jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen