Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier subsidiesysteem

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Stedelijk Subsidiesysteem
Publicatiedatum: 16 juli 2020
Sluitingsdatum: 14 september 2020 14:00

Deze opdracht betreft het leveren, implementeren en uitvoeren van een bewezen Software as a Service subsidiesysteem voor de gemeente Amsterdam. Dit nieuwe Stedelijk Subsidiesysteem vervangt het bestaande subsidiebeheersysteem van de Gemeente. De vervanging borgt de continuïteit van de gemeentelijke subsidieverstrekking. 

Het subsidiesysteem ondersteunt burgers en organisaties bij het doen van een digitale subsidieaanvraag en ondersteunt de directie SIS, de beleidsdirecties en de stadsdelen bij het beoordelen en verwerken van subsidieaanvragen en het verstrekken van subsidies. Met het subsidiesysteem wordt de rechtmatigheid en realisatie van het subsidieproces gemonitord en bewaakt.

De samenwerking tussen opdrachtgever en leverancier heeft tot doel om de kennis en ervaring van opdrachtgever van zijn organisatie, zijn subsidieproces en subsidieproducten te verbinden met de kennis en ervaring van leverancier van de mogelijkheden en onmogelijkheden van zijn SaaS oplossing.

De Gemeente is voornemens de overeenkomst voor de duur van zes jaar te sluiten met een optie op verlenging van maximaal tweemaal twee jaar. De ingangsdatum van de overeenkomst is 11 november 2020.

De waarde van de opdracht, voor de initiële duur van zes jaar, wordt geraamd op 2,5 miljoen euro. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten