Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier Special Effects

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Special Effects ESC 2020
Publicatiedatum: 6 september 2019
Sluitingsdatum: 9 oktober 2019 14:00


De opdracht betreft het leveren van Special Effects voor het Eurovisie Songfestival 2020. Aangezien er nog geen duidelijkheid is over het decor en de diverse optredens kan er in deze fase nog geen nadere invulling van deze opdracht worden gegeven.
De totale opdrachtwaarde over een periode van één (1) jaar wordt geraamd op
€ 150.000,- tot € 300.000,-.
Het Eurovisie Songfestival is een High-Profile evenement dat gedurende een lange periode een 24/7 organisatie vergt met een zeer hoog service- en kwaliteitsniveau. Aanbestedende dienst is op zoek naar een Inschrijver die past in die dynamische en uitdagende omgeving, die staat voor service en kwaliteit en die zich goed inleeft in de organisatie. 

Het doel van de aanbesteding is het selecteren en contracteren van maximaal drie  Inschrijvers waarmee een Raamovereenkomst wordt aangegaan voor het plaatsen van toekomstige opdrachten uitsluitend ten behoeve van het Eurovisie Songfestival 2020. De Raamovereenkomst zal worden afgesloten voor de duur van één jaar. Is dit een opdracht voor u? Dan helpen wij u deze binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten