Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier servicedesk

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Servicedesk
Publicatiedatum: 30 november 2020
Sluitingsdatum: 19 januari 2021 12:00

De Onderwijsspecialisten wil door middel van deze aanbesteding te komen tot samenwerking met een leverancier die op locatie van De Onderwijsspecialisten met een pool van vier medewerkers de 1e-lijns werkzaamheden van de Servicedesk uit zal voeren. Het gaat om zowel de dienstverlening op afstand, als ook eventuele installatie en leveringen van klein materiaal vanuit de centrale locatie naar de scholen van De Onderwijsspecialisten zeker te stellen.

Daarnaast eist De Onderwijsspecialisten dat voor uitvoering van de opdracht een “Doelgroep kandidaat” wordt ingezet. Concreet betekent dit dat leverancier voor de Opdracht vier personen inzet uit zijn eigen personeelsbestand en de vijfde medewerker een persoon is met een Indicatie Banenafspraak. De leverancier dient voor het aantrekken van deze medewerker met een Indicatie Banenafspraak een sollicitatieprocedure te organiseren, waarbij leverancier de intentie heeft de persoon in dienst te nemen voor minimaal de duur van de overeenkomst.

De Onderwijsspecialisten is voornemens een exclusieve overeenkomst te verstrekken aan één leverancier voor het uitvoeren van 1e-lijns Servicedesk diensten. De contractduur van de overeenkomst bedraagt vier jaar met de eenzijdige mogelijkheid tot verlenging door De Onderwijsspecialisten van viermaal één jaar. De maximale looptijd van de overeenkomst bedraagt dus acht jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen