Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier satellietontvangstsystemen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Realiseren zenderaanbod op COA-locaties
Publicatiedatum: 22 januari 2020
Sluitingsdatum: 3 maart 2020 12:00


Deze opdracht betreft het leveren, installeren, onderhouden (preventief en correctief), vervangen en ontmantelen van satellietontvangstsystemen van de Aanbestedende dienst. Dit met als doel om alle bewoners van het COA te kunnen voorzien van het gewenste zenderaanbod. Hiertoe behoort ook de administratieve afhandeling van de abonnementen (inclusief de kosten en facturatie) ter doorgifte van de televisiezenders met een partij.

Hiernaast vraagt de Aanbestedende dienst om mee te werken aan onderzoek(en) naar alternatieve middelen om hetzelfde zenderaanbod te kunnen realiseren als bij satellietontvangstsystemen. Mocht blijken dat een goed alternatief beschikbaar is, dan wenst de Aanbestedende dienst dit af te nemen bij de in deze aanbesteding te contracteren partij.

De overeenkomst start op 01 juni 2020 en de looptijd is 24 maanden, met de mogelijkheid dit twee maal met twaalf maanden te verlengen. 

Wilt u deze opdracht binnen halen? Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen