Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier promotioneel en kantoordrukwerk

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Drukwerk
Publicatiedatum: 20 januari 2021
Sluitingsdatum: 22 maart 2021 10:00

Deltion College wenst een Raamovereenkomst af te sluiten met 1 leverancier voor het leveren van kantoordrukwerk en leveren van het promotioneel drukwerk.

Deze Raamovereenkomst wordt afgesloten, met een looptijd van 2 jaar, met een optie tot verlenging van maximaal 2 maal 1 jaar. Wanneer de procedure volgens planning verloopt, heeft Deltion College de intentie de Raamovereenkomst op 1 juni 2021 in te laten gaan.

De verwachting is dat de Opdracht een omvang tussen de € 80.000 en € 140.000 euro per jaar heeft (Excl. BTW). Deze bedragen zijn gebaseerd op 2017, 2018 en 2019. De maximale omzetwaarde gedurende deze Raamovereenkomst is gesteld op € 700.000.

Deltion College wil zich committeren aan de 17 Sustainable Development Goals. Deltion College is daarom op zoek naar een ambitieuze partner die net als Deltion College ambities heeft op het gebied van duurzaamheid. Bij de gunningscriteria dient u aan te geven wat u al doet en gaat doen (visie, ambities, doelstellingen) op het gebied van duurzaamheid.

 Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen