Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier podia, decoratie en meubilair evenementen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leverancier evenementmiddelen (Haagse Hogeschool HHS)
Publicatiedatum: 16 april 2019
Sluitingsdatum: 3 juni 2019 12:00
Opdrachtwaarde: 320.000,00

Voor de organisatie van haar evenementen zoekt de Haagse Hogeschool (HHs) in Den Haag een leverancier van evenementmiddelen. Denk hierbij aan podia, decoratiemateriaal en meubilair om congressen of diploma-uitreikingen goed te laten verlopen. Belangrijk in de samenwerking is korte lijnen, adequate levering en kunnen omgaan met last-minute leveringen. Ook vriendelijkheid in gebruik en montage zijn essentieel.

De opdrachtwaarde voor 4 jaar wordt geschat op € 320.000,- (excl. BTW). Ziet u zichzelf als leverancier van evenementmateriaal voor de HHs in Den Haag? Dan helpen wij u graag inschrijven. Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen