Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier PIE-oplossing

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Patient Interactie en Entertainment-oplossing
Publicatiedatum: 28 november 2019
Sluitingsdatum: 28 januari 2020 9:00

Het Radboudumc wil een overeenkomst “PIE-oplossing” sluiten voor de komende jaren. Het gaat minimaal om de aanschaf, implementatie, doorontwikkeling en het gebruiksrecht van de PIE-oplossing.  De opdrachtnemer dient zorg te dragen voor stabiliteit en continuïteit van de gevraagde dienstverlening. Het Radboudumc zoekt een partner die mee kan denken met de toekomstige wensen en deze samen met het Radboudumc kan realiseren. De opdracht is verdeeld in 4 fases. De verwachte omvang is:
Fase 1:   24 bedden 
Fase 2:   Additioneel 24-34 bedden 
Fase 3:    175-200 bedden
Fase 4:    500-550 bedden

Radboudumc is voornemens een overeenkomst af te sluiten voor de initiële looptijd van vier jaar met de optie tot verlenging van twee maal met twee jaar. De maximale looptijd van de Overeenkomst komt dan uit op acht jaar. De beoogde ingangsdatum van de Overeenkomst is 10-03-2020. 

Iets voor u? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten