Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: Leverancier a-merk outdoorkleding voor Defensie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Kledingleverancier (Defensie)
Publicatiedatum: 20 mei 2019
Sluitingsdatum: 21 augustus 2019 17:00
Opdrachtwaarde: € 26.670.000

Defensie is voor haar outdoorkleding - vooral Telemark en ski-uitrusting - op zoek naar een kledingleverancier. Het idee is dat u als leverancier een grote collectie a-merken aanbiedt, waaruit de deelnemers van de aanbesteding vrij kunnen kiezen. Indien gewenst moeten deelnemers ook andere kleding kunnen kiezen.

Heeft u jarenlange ervaring in de verkoop van civiele outdooruitrusting in zowel een fysieke outlet als een webshop? En kunt u voldoen aan dit zogenoemde winkelconcept? Dan helpen wij u deze opdracht te winnen. De totale overeenkomst duur vier jaar, met kans op verlenging tot zes jaar. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen