Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Leverancier ontmanteling hennepkwekerijen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ontmanteling hennepkwekerijen
Publicatiedatum: 2 augustus 2019
Sluitingsdatum: 1 oktober 2019 12:00
Opdrachtwaarde: € 13.000.000,- (excl BTW) voor 4 jaar

De ontmanteling van hennepkwekerijen wordt sinds acht jaar landelijk gecoördineerd. Bij dit proces zijn het Openbaar Ministerie (OM), gemeente, de Politie (PO) en Domeinen Roerende Zaken (DRZ) betrokken. DRZ is verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het logistieke proces.

Deze aanbesteding betreft het onder supervisie van de Politie ontruimen van hennepkwekerijen, het inventariseren en registreren van in beslag genomen goederen, het ter plaatse vernietigen van hennepplanten en het afvoeren en vervolgens sorteren van de in beslag genomen goederen. 

Er vinden naar schatting 4.000 ruimingen per jaar plaats. De overeenkomst heeft een looptijd van 4 jaar en zal ingaan op 1 januari 2020. Bent u de aangewezen partij voor deze opdracht? Dan helpen wij u deze opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten