Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier onderwijscatalogus

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Onderwijscatalogus
Publicatiedatum: 27 september 2019
Sluitingsdatum: 11 november 2019 14:00

Deze opdracht van de Open Universiteit betreft de aanschaf, implementatie en onderhoud (hosten en technisch (applicatie) beheer) van een onderwijscatalogus, in de vorm van een Software as a Service (SaaS) oplossing, waarbij de Opdrachtnemer optreedt als partner op het gebied van toekomstige ontwikkelingen. De OU wil de onderwijscatalogus (inclusief de aan de opdracht verbonden gerelateerde dienstverlening) afnemen bij één gedegen partij, die zich in de markt heeft bewezen. Hierdoor kan alle benodigde informatie van alle actuele en historische onderwijsproducten (cursussen, opleidingen, commerciële producten en alle andere al dan niet samengestelde vormen) op één plek geraadpleegd worden. 

Er is een TCO bepaald voor de komende 4 jaar van circa €250.000,-. De OU is voornemens een overeenkomst af te sluiten met een initiële looptijd van 4 jaar. Aansluitend kan deze periode, bij goed functioneren en tevredenheid over de geleverde diensten, jaarlijks onder gelijk blijvende voorwaarden worden verlengd voor een periode van 12 maanden. Het maximaal aantal mogelijke verlengingen is onbeperkt. Derhalve is de maximale looptijd voor onbepaalde tijd. 

Wilt u deze opdracht binnen halen? Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen