Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier LED-verlichting

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verlichting
Publicatiedatum: 20 maart 2020
Sluitingsdatum: 6 mei 2020 12:00

STC Group zoekt één leverancier die kan voorzien in de behoefte om over te stappen naar een energiezuinige oplossing voor verlichting van openbare ruimten, klaslokalen en kantoren. Er is gekozen voor de mogelijkheid om zoveel mogelijk de verlichting te vervangen door LED-verlichting en zo min mogelijk de armaturen aan te passen of te vervangen. 

Naast de levering van de verlichting verwacht de STC Group een leverancier die ook adviesdiensten kan leveren op het gebied van verlichting in de ruimste zin van het woord, op alle locaties van de STC Group.

Het vervangen van de conventionele verlichting door LED-verlichting is onderdeel van een pakket aan energiebesparende maatregelen waarmee STC Group naast de realisatie van een energie- en kostenbesparing ook een bijdrage gaat leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van twee jaar, met de mogelijkheid tot tweemaal een optionele verlenging van één jaar. De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 1 juni 2020. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten