Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier kelderbier

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Marktverkenning Kelderbier
Publicatiedatum: 3 januari 2020
Sluitingsdatum: 14 januari 2020 15:00

SPOT Groningen & Eurosonic Noorderslag (ESNS) zijn voornemens om in het voorjaar van 2020 de aanbesteding 'Kelderbier' in de markt te zetten. Voorafgaand hieraan publiceren zij een marktverkenning. 

Gezamenlijk zijn zij op zoek naar een biermerk die een langdurig en internationale connectie heeft met de popmuziek. 
Een sponsordeal maakt een belangrijk deel uit van de aanbesteding die volgt. Het ter beschikking stellen van innovatief en duurzaam evenementenmateriaal is belangrijk in de sponsordeal. Daarnaast dient de bierbrouwer te willen investeren in de aankleding van de ESNS evenementen. 
Spot Groningen en ESNS willen een deal sluiten voor een langere periode en zoeken biermerk(en) die onder andere inhoudelijk willen meebouwen aan het conferentie programma van ESNS en daarnaast ook nog (sub)merken met aanvullend budget willen promoten binnen ESNS.

Bent u deze muziekliefhebbende bierbrouwer? Dan is het interessant om hieraan mee te doen. En wilt u in het voorjaar advies bij uw inschrijving? Dan staat het team van Corus voor u klaar. Lees de hele Marktverkenning op TenderNed of ga met ons in gesprek.     

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten