Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier ICT hardware en middelen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
ICT hardware/middelen
Publicatiedatum: 10 februari 2021
Sluitingsdatum: 15 april 2021 14:00

Openbaar Onderwijs Groningen wil een nieuwe (raam)overeenkomst aangaan met een professionele leverancier voor de levering van ICT hardware/middelen bestaande uit: thin clients, desktops, laptops, tablets, monitoren en aanverwante artikelen/dienstverlening.

Openbaar Onderwijs Groningen wenst, op basis van de op dat moment aanwezige behoefte, ICT-middelen te kunnen afnemen. O2G2 wil bij de gefaseerde vervanging van de huidige hardware, de werkplekken voorzien van nieuwe werkplek-hardware.

Binnen de scope van de opdracht valt:
- De levering van thin clients, desktops, laptops, tablets, monitoren en aanverwante artikelen;
- Service, garantie en onderhoud;
- Advisering.

Het doel van de aanbesteding is het afsluiten van een (raam)overeenkomst met één Inschrijver voor een periode van twee jaar, met een optie tot verlenging voor een periode van maximaal twee maal één jaar (2+1+1). De beoogde datum van ingang van de (raam)overeenkomst is 1 juli 2021.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen