Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier handdoeken, washandjes en overalls

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Handdoeken, washandjes en overalls met gerecyclede content
Publicatiedatum: 3 december 2020
Sluitingsdatum: 25 januari 2021 14:00

Deze aanbesteding van Defensie Materieel Organisatie (DMO) en Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) betreft het op afroep leveren van handdoeken, washandjes en overalls met gerecyclede content. De opdracht is verdeeld in 2 percelen: 

Perceel 1
Handdoek, De handdoek behoort tot de basisuitrusting van de militair, deze wordt gebruikt door militairen op oefening, na sportactiviteiten en op andere plekken waar een handdoek normaliter gebruikt wordt. Ook voor DJI behoort de handdoek tot de basisuitrusting, zowel voor de justitiabelen waar voor de persoonlijke verzorging de middelen moeten worden verstrekt, maar ook voor de medewerkers na sporten bijvoorbeeld.
Washand, De washand wordt door militairen waar nodig samen met de handdoek gebruikt. DJI zal deze vooralsnog niet gebruiken.

Perceel 2
Overall, De overall wordt gedragen door militairen en/of burgerpersoneel in oorlogs- en vredestijd tijdens sport, opleiding en onderhoudswerkzaamheden. De overalls zijn bedoeld om de gebruiker te beschermen tegen vuil en schade bij zeer intensief gebruik.

Ten behoeve van de verduurzaming van de producten en in navolging van de doelen van de rijksoverheid dient inschrijver gerecyclede content te verwerken in het eindproduct.

Deze aanbesteding betreft een raamovereenkomst met een looptijd van vier jaren. De geplande ingangsdatum is 1 maart 2021.

Het af te roepen financieel volume wordt per contractjaar (12 maanden) geschat op:
Perceel 1 – €715.000,00 excl. BTW
Perceel 2 – €205.000,00 excl. BTW

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen