Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier Groningenpas

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Groningenpas
Publicatiedatum: 22 oktober 2019
Sluitingsdatum: 9 december 2019 10:00
Opdrachtwaarde: € 250.000,-

Deze aanbesteding heeft als doel het verkrijgen van een gemeentepas, de Groningenpas. Deze is in eerste instantie bedoeld als minima-pas waarop via gemeentelijke minima-regelingen verschillende kortingen en gratis diensten kunnen worden aangeboden. De gemeente zoekt niet alleen een leverancier die de bestaande dienstverlening kan continueren, maar op termijn ook mee kan groeien naar een Groningenpas voor alle Groningers.

De Groningenpas zal vanaf heb begin minimaal 23.000 pashouders moeten gaan bedienen. Gecombineerd met de toekomst-ambities bedraagt de waarde van de opdracht 250.000 euro. 

De gemeente wil een overeenkomst sluiten met 1 leverancier. Deze overeenkomst gaat in op 2 maart 2020 en heeft een looptijd van 4 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging met telkens een jaar tot uiterlijk 1 maart 2026. 

Bent u de leverancier waar de gemeente Groningen naar op zoek is? Bekijk dan de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.       

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten