Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier en verzorger interieurbeplanting

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Planten in faculteitsgebouwen (Universiteit en Hogeschool Amsterdam)
Publicatiedatum: 4 april 2019
Sluitingsdatum: 20 mei 2019 12:00

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en Hogeschool van Amsterdam (HvA) zijn voor hun faculteiten op zoek naar een partij die interieurbeplanting kan leveren en onderhouden. Het gaat hierbij om het onderhouden en leveren van ‘normale’ levende planten, levende planten die in ruimtes zonder daglicht kunnen leven en extra zuurstof afgeven. Ook de levering van imitatieplanten wordt hierin meegenomen.

Facility Services van UvA en HvA hoopt hiermee ontzorgd te worden. Ziet u het zitten om interieurbeplanting zelfstandig op u te nemen? Wij helpen u met de winnende inschrijving. Bekijk de totale opdracht op TenderNed of ga met ons in gesprek.

De Handschoen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen